Почетна » Култура » Клинт Иствуд режира нови филм у 93. години

Године су само број

Клинт Иствуд режира нови филм у 93. години

Холивудски глумац, оскаровац Клинт Иствуд поново ће се у 93. години опробати као режисер. Филм Поротник 2 снима у америчкој савезној држави Џорџији.

У њему ће глумити британски глумац Николас Хулт и аустралијска глумица Тони Колет, преноси магазин „Пипл“.

Реч је о правном трилеру чија радња прати поротника на суђењу за убиство који схвата да је можда изазвао смрт жртве и мора се ухватити укоштац с дилемом треба ли манипулисати поротом како би спасио себе или открити истину и предати се.

Ова вест је изазвала велико интересовање љубитеља филма, пошто је Клинт Иствуд један од најпознатијих и најпоштованијих редитеља у Холивуду. Он је режирао велики број филмова који су освојили награде и признања, као што су Непоправљив, Гран Торино, Мистична река, Мостови округа Медисон и други. Он је такође познат по томе што често глуми у својим филмовима, показујући свој таленат и каризму.

Поротник

Филм Поротник 2 је наставак филма Поротник из 1997. године, који је такође режирао Иствуд. У том филму, он је глумио поротника којег киднапују и присилавају да гласа за ослобађање опасног мафијаша. У новом филму, он неће глумити, већ само режирати. Главне улоге имаће Николас Хулт и Тони Колет, који су такође врло популарни и цијењени глумци.

Николас Хулт је познат по својим улогама у филмовима као што су Мад Макс: Бесни пут, Залазак звезда, Толкин и другим. Он ће играти поротника којег мучи кривична одговорност за смрт човека којег је осудио. Тони Колет је позната по својим улогама у филмовима као што су Шести чуло, Мали мис Саншин, Хередитарно и другим. Она ће играти адвоката која бранит поротника од обвинителима.

Филм Поротник 2 обећава да ће бити напет и узбудљив, с обиљем преокрета и изненађења. Он ће такође истражити теме као што су правда, морал, истина и лаж. Филм се очекује да буде завршен и приказан у 2024. години.

Припремила редакција Компас инфо
Повезани чланци:

Портал Компас Инфо посебну пажњу посвећује темама које се тичу друштва, економије, вере, културе, историје, традиције и идентитета народа који живе у овом региону. Желимо да вам пружимо објективан, балансиран и прогресиван поглед на свет око нас, као и да подстакнемо на размишљање, дискусију и деловање у правцу бољег друштва за све нас.