Početna » Kultura » Kijanu Rivs potpisuje svoje stripove u Kragujevcu

Poznati glumac ovog vikenda u Srbiji

Kijanu Rivs potpisuje svoje stripove u Kragujevcu

Holivudski glumac i muzičar Kijanu Rivs ovog vikenda će nastupiti sa svojim bendom „Dogstar” na festivalu „Arsenal” u Kragujevcu. Tom prilikom, potpisivaće primerke stripa „BRZRKR”, čiji je tvorac i koscenarista.

Obožavaoci zvezde filmova „Matriks” ili „Džon Vik” imaće priliku da ga nađu na štandu ekipe „Sytem comics”. Organizatori imaju cilj da postignu dogovor kako bi autor potpisao jedan broj stripova i za one koji ne budu bili ovog vikenda u Kragujevcu.

Najskuplji i najprodavaniji

„BRZRKR”, prvi strip Kijanu Rivsa, najskuplji je strip na Kikstarteru ikada i najprodavaniji originalni strip serijal u poslednjih 25 godina. U pitanju je surovo nasilni serijal o besmrtnom ratniku koji se bori kroz vekove. Adaptacija ovog strima uskoro će se moći gledati na Netfliksu.

Kijanu Rivs je debitovao u pisanju strip scenarija za BRZRKR zajedno sa koscenaristom „Njujork Tajmsove” liste bestselera Metom Kintom i poznatim crtačem Ronom Garnijem, tvorcem stripova „Wolverine” i „Captain America”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dogstar (@dogstarband)

Povezani članci:

Portal Kompas Info posebnu pažnju posvećuje temama koje se tiču društva, ekonomije, vere, kulture, istorije, tradicije i identiteta naroda koji žive u ovom regionu. Želimo da vam pružimo objektivan, balansiran i progresivan pogled na svet oko nas, kao i da podstaknemo na razmišljanje, diskusiju i delovanje u pravcu boljeg društva za sve nas.