Почетна » Спорт » Вокер: Једва чекам да заиграм у београдској Арени

Вокер: Једва чекам да заиграм у београдској Арени

Кошаркаш Монака Кемба Вокер изјавио је да једва чека утакмице у београдској Арени против Партизана и Црвене звезде.

Амерички плејмејкер је током лета појачао Монако, након што је 12 сезона играо у НБА лиги.

– То је нешто што заиста желим да доживим. Једва чекам да заиграм у Арени. Чуо сам дивне ствари о различитим срединама, такође и колико су поједина места „дивља“. То је оно што највише волим у овој игри и то представља једну од највећих разлика између европске кошарке и НБА – изјавио је Вокер за Јурохупс.

Додаје да су многи утицали на његову одлуку да дође у Европу.

– Двојица мојих пријатеља који су некада играли у Евролиги, Едгар Соса и Џејмс Фелдин, рекли су ми најљепше могуће ствари о такмичењу. Али, и други су утицали на мене да дођем. Свестан сам колико је лига добра, не врти се све око НБА. Евролига је једна од најбољих кошаркашких лига на свијету, срећан сам што сам овде. Одлично се проводим и дефинитивно је другачије – закључио је Вокер.

RTRS

Повезани чланци:

Портал Компас Инфо посебну пажњу посвећује темама које се тичу друштва, економије, вере, културе, историје, традиције и идентитета народа који живе у овом региону. Желимо да вам пружимо објективан, балансиран и прогресиван поглед на свет око нас, као и да подстакнемо на размишљање, дискусију и деловање у правцу бољег друштва за све нас.