Почетна » Спорт » Денвер и Јокић упалили моторе

Кошаркаши Денвера победили су Финикс Сансе

Денвер и Јокић упалили моторе

Кошаркаши Денвера победили су Финикс сансе 115:107 у првом предсезонском мечу. Нагетси су до првог тријумфа у предсезони стигли без главног тренера Мајкла Мелоуна, ком је на дан утакмице преминуо отац Брендон Мелоун. Српски кошаркаш Никола Јокић у овом делу провео је 18 минута на паркeту, углавном играјући у првом полувремену.

За то време, прошлогодишњи МВП финале серије постигао је девет поена (4/11 шут из игре, 0/3 за три), а уз то је имао четири скока, две асистенције и две украдене лопте. Актуелни шампион већ на полувремену је имао пристојну разлику од седам поена (55:48), а у првом тријумфу предњачио је руки Џуниор Строутер, који је био најефикаснији са 20 поена, пет скокова и три асистенције. Зек Нађи са 17 поена, Реџи Џексон је додао 14, Џамал Мареј и Кентавијус Калдвел-Поуп постигли су по 12.

Међу пораженим Санисима Окоги је имао 17 поена, Јусуф Нуркић је забележио 10 поена из четири ухваћене лопте и два додавања.

Извор: ИН4С

Повезани чланци:

Портал Компас Инфо посебну пажњу посвећује темама које се тичу друштва, економије, вере, културе, историје, традиције и идентитета народа који живе у овом региону. Желимо да вам пружимо објективан, балансиран и прогресиван поглед на свет око нас, као и да подстакнемо на размишљање, дискусију и деловање у правцу бољег друштва за све нас.