Почетна » Спорт » Публика први пут гледала утакмицу Лиге шампиона под затвореним кровом

Публика први пут гледала утакмицу Лиге шампиона под затвореним кровом

УЕФА је одобрила захтев Реал Мадрида да одигра реванш утакмицу осмине финала Лиге шампиона против РБ Лајпцига под затвореним кровом стадиона Сантиаго Бернабеу, а ова утакмица је завршена синоћ резултатом 1-1.

Ово је била прва утакмица Реал Мадрида у Лиги шампиона која се играла са спуштеним кровом, што је промена у односу на претходне утакмице на отвореном у групној фази.

Одлука је донесена током јутарњег састанка на којем су представници УЕФА-е дали зелено светло за затварање крова, а Реал је већ током сезоне неке утакмице шпанске Ла Лиге играо у тим околностима.

Стадион у Мадриду је распродан још прије двије седмице.

Осим затварања крова, УЕФА је такође допустила да се трава залије након загријавања и на полувремену како би се осигурали оптимални услови за игру.

Повезани чланци:

Портал Компас Инфо посебну пажњу посвећује темама које се тичу друштва, економије, вере, културе, историје, традиције и идентитета народа који живе у овом региону. Желимо да вам пружимо објективан, балансиран и прогресиван поглед на свет око нас, као и да подстакнемо на размишљање, дискусију и деловање у правцу бољег друштва за све нас.