Почетна » Култура » Кијану Ривс потписује своје стрипове у Крагујевцу

Познати глумац овог викенда у Србији

Кијану Ривс потписује своје стрипове у Крагујевцу

Холивудски глумац и музичар Кијану Ривс овог викенда ће наступити са својим бендом „Догстар” на фестивалу „Арсенал” у Крагујевцу. Том приликом, потписиваће примерке стрипа „БРЗРКР”, чији је творац и косценариста.

Обожаваоци звезде филмова „Матрикс” или „Џон Вик” имаће прилику да га нађу на штанду екипе „Sytem comics”. Организатори имају циљ да постигну договор како би аутор потписао један број стрипова и за оне који не буду били овог викенда у Крагујевцу.

Најскупљи и најпродаванији

„БРЗРКР”, први стрип Кијану Ривса, најскупљи је стрип на Кикстартеру икада и најпродаванији оригинални стрип серијал у последњих 25 година. У питању је сурово насилни серијал о бесмртном ратнику који се бори кроз векове. Адаптација овог стрима ускоро ће се моћи гледати на Нетфликсу.

Кијану Ривс је дебитовао у писању стрип сценарија за БРЗРКР заједно са косценаристом „Њујорк Тајмсове” листе бестселера Метом Кинтом и познатим цртачем Роном Гарнијем, творцем стрипова „Wolverine” и „Captain America”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dogstar (@dogstarband)

Повезани чланци:

Портал Компас Инфо посебну пажњу посвећује темама које се тичу друштва, економије, вере, културе, историје, традиције и идентитета народа који живе у овом региону. Желимо да вам пружимо објективан, балансиран и прогресиван поглед на свет око нас, као и да подстакнемо на размишљање, дискусију и деловање у правцу бољег друштва за све нас.