Почетна » Спорт » Србија тражи новог спонзора за дресове?

Нови изглед

Србија тражи новог спонзора за дресове?

Произвођач спортске опреме Пума прекинуће спонзорство фудбалске репрезентације Израела следеће године, а уговор истиче и са Србијом.

Kако је наведено у саопштењу, одлука о прекиду сарадње са Израелом је донета пре почетка сукоба у појасу Газе.

Даље се наводи, како уговор са Србијом истиче и да ће бити објављене два нова тима са којима ће Пума пословати.

„Kрајем ове године и почетком 2024. објавићемо која су два нова тима са којима смо потписали сарадњу, али уговори са неким националним фудбалским савезима попут Фудбалског савеза Израела и Фудбалског савеза Србије истичу са почетком нове године“, навео је портпарол Пуме у писаном саопштењу за медије.

Остаје да сачекамо почетак године, како би видели да ли ће Пума и Србија да наставе сарадњу, или ћемо добити новог техничког спонзора националног тима.

Пума са ФС Србије сарађује од 2018. године, када је потписан уговор до краја 2023. године, Пре тога, наша национална селекција је имала сарадњу са компанијом Умбро.

Извор: Б92

Повезани чланци:

Портал Компас Инфо посебну пажњу посвећује темама које се тичу друштва, економије, вере, културе, историје, традиције и идентитета народа који живе у овом региону. Желимо да вам пружимо објективан, балансиран и прогресиван поглед на свет око нас, као и да подстакнемо на размишљање, дискусију и деловање у правцу бољег друштва за све нас.