Почетна » Спорт » Пикси продужио уговор, остаје селектор барем до Мундијала 2026. године

ФСС има поверење у Драгана Стојковића

Пикси продужио уговор, остаје селектор барем до Мундијала 2026. године

   Фудбалски савез Србије продужио је уговор са селектором сениорске репрезентације Драганом Стојковићем Пиксијем до 2026. године.

„Продужетак сарадње са селектором Стојковићем у складу је са жељама и амбицијама Фудбалског савеза Србије да наша А репрезентација и у наредном периоду настави са успесима, што се односи и на Европско првенство у Немачкој. Одлука ће званично бити усвојена на састанку Извршног одбора у понедељак 27. маја, одмах након седнице Скуптшине FSS у Старој Пазови“, наводи се на сајту Савеза.

Foto: Mondo

Стојковић је одвео Србију на Светско првенство у Катару 2022. године и на Европско првенство у Немачкој које се одржава овог лета.

Такође, са репрезентацијом се пласирао и у елитни ранг Лиге нација, па је добио поверење Савеза да настави са радом и после такмичења у Немачкој.

„Очување континуитета у вођењу репрезентације један је од кључних фактора у постизању жељеног резултата“, пише у саопштењу Савеза.

Европско првенство одржаће се од 14. јуна до 14. јула у Немачкој, а Србија ће играти у Групи Ц са Словенијом, Данском и Енглеском.

Извор: Agencije, Dnevnik.rs

Припремила редакција Компас инфо
Повезани чланци:

Портал Компас Инфо посебну пажњу посвећује темама које се тичу друштва, економије, вере, културе, историје, традиције и идентитета народа који живе у овом региону. Желимо да вам пружимо објективан, балансиран и прогресиван поглед на свет око нас, као и да подстакнемо на размишљање, дискусију и деловање у правцу бољег друштва за све нас.